Vélemények erről: NicoZero

 • Hanna
  Középiskola óta dohányzom. Úgy döntöttem, hogy leszokok, amikor elhelyezkedtem egy nagyvállalatnál, ahol a dohányzást nem ösztönzik, és minden az egészséges életmódon van. Barátok tanácsára megvettem a NicoZerót, és nem bántam meg. Egy héten belül megkönnyebbülést éreztem.
  NicoZero
 • Nóra
  Egész életemben szenvedtem ettől a függőségtől. Gyermekkorában, passzív dohányosként (apám dohányzott), felnőttkorában dohányozni kezdett. Úgy döntöttem, hogy mindent megváltoztatok, és vigyázok magamra. Nem támaszkodott akaraterőjére. Olvastam a dicséretet, és nem kíméltem pénzt a nicozero-ra. Nem tudtam, hogy ilyen könnyű leszokni a dohányzásról.
  NicoZero
 • Máté
  A dohányzásról való leszokás feladata egyenesen állt, amikor a feleségemmel úgy döntöttünk, hogy gyermekünk lesz. A feleségem hiperfelelős: felkészülés a terhességre, a test tisztítása, vitaminok - ennyi. Megvettem a NicoZerót, nem sajnálom, minden simán ment. Egy hónappal később abbahagyta. Egy év telt el, a repülés normális, és nem gondolok a dohányra.
  NicoZero
 • Ádám
  Nem gondoltam, hogy a spray-k ilyen hatékonyak. Többször megpróbáltam önállóan leszokni a dohányzásról. Majdnem sikerült, de egy nehéz pillanatban csalódott voltam. Vettem nicozero-t, és támogatásként használtam: folyamatosan csökkentettem a cigaretták számát, amíg teljesen le nem álltam.
  NicoZero
 • Petra
  A NicoZerót vettem a férjemnek, a dohányzó köhögése megbolondította az egész családot. Eleinte tiltakoztam, aztán úgy döntöttem, hogy megpróbálom. Kellemes meglepetés volt bennünk, hogy egy hónappal később ő, aki 23 éve dohányzott, nem nézhetett cigarettára!
  NicoZero
Felhasználói értékelés NicoZero
4.3
15