A használat tapasztalata NicoZero

Alan Edinburgh-ból

tapasztalat az edinburgh-i Alan NicoZero spray-jéről

Számos gyógyszert kipróbált a dohányzás gyors leszokása érdekében. A tapasztások, más gyártók permetei ideiglenes hatást váltottak ki, de az idő múlásával visszatért a vágy a cigaretta elszívására. A Spray NicoZero-t egy barátja tanácsolta, ő maga leszokott a dohányzásról. Tapasztalatból elmondhatom, hogy a gyógyszer hatékony. Egy hónappal később megfeledkeztem a cigarettáról. Három év telt el, még mindig nem tudok rájuk nézni, és a dohány szaga undorító. Áttekintette a gyógyulási történetemet.

Kórtörténet és kezelés keresése

13 éves koromtól dohányoztam, eleinte tetszett. Aztán érlelődve kezdtem észrevenni, hogy a munkahelyi és otthoni stressz hátterében egyre többet dohányzom. 35 évesen olyan tünetek jelentek meg, amelyeket ebben a korban nem szeretnék: légszomj, reggel köhögés. Nem tudtam felmászni a lépcsőn, nehogy megfulladjak. Időről időre fájt a fejem, nagyon tompa voltam a munkában. Egy barátom hívott az edzőterembe, én pedig majdnem megfulladtam a futópadon. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Azt is tanácsolta a NicoZero-nak - úgy döntöttem, hogy kipróbálom, bár nem fűztem nagy reményeket.

Kezelési séma

Nem volt probléma a használatával. Minden elemi: étkezés után naponta háromszor megszórtam, az utasításokban leírtak szerint. Az első napokban ösztönösen cigaretta után nyúlt, bár a dohányzási vágy azonnal gyengült. A spray-vel a NicoZero azonnal megfelezte a cigaretta számát. Nem hagytam fel hirtelen, hogy később ne szakadjak meg, fokozatosan folytattam az egészséges életmódot.

Alkalmazás eredményei

A NicoZero tanfolyamot egy hónapra számolják. A ciklus végére nem éreztem magam dohányzó embernek. Kellemesen meglepődtem - a gyógyszer működik! Általában egészségesebbnek érzem magam: jobban alszom, megfeledkeztem a légszomjról, jobban nézek ki. Nem hízni, ami jellemző. Nem éreztem fokozott étvágyat. Olvastam a NicoZero gyógyszer kommentárját - a készítmény olyan anyagot tartalmaz, amely szabályozza a roham utáni vágyakat. Mindenkinek ajánlom, aki törődik az egészségével!

Jennifer Kentucky-élménye

Jennifer NicoZero spray tapasztalata Kentucky-ból

Egyetemen kezdtem dohányozni, társaságban a barátaimmal. Eleinte szórakoztató volt, nem is nagyon tetszett az íze, de magában a folyamatban volt valami romantikus. Aztán, mint mindenki más, ez csak egy rossz szokássá vált, amely rosszul befolyásolja az egészséget. Súlyos köhögés, légzési nehézség, pár perc könnyű futás után légszomj jelent meg. Rájöttem, hogy be kell fejeznem, de minden alkalommal csalódott voltam, mivel egy hétig kibírtam cigaretta nélkül.

Honnan tudtam a permetről

Egy kollégám, aki nemrégiben abbahagyta a dohányzást, a problémám hallatán javasolta a NicoZero spray kipróbálását. Elmondása szerint alig pár hét alatt könnyen megszabadult a függőségtől. Természetesen nem igazán hittem a szavainak, de úgy döntöttem, hogy kipróbálom a gyógymódot.

Tapasztalat a

használatáról

Rendeltem egy terméket a weboldalon, pár nap múlva a futár házhoz szállította a csomagot. A terméket az utasításoknak megfelelően használtam, naponta háromszor megszórtam, és néha erős dohányzási vágy alatt, amikor stressz volt a munkahelyen. Három héten belül észrevettem, hogy szinte nem akarok dohányozni, és egy hét múlva teljesen fel tudtam adni a cigarettát. Eddig naponta egyszer használom a spray-t, hogy ne fújjon, de azt hiszem, hamarosan abbahagyom a használatát.

Mindenkinek ajánlani tudom, aki hozzám hasonlóan hosszú ideje sikertelenül próbálta leszokni a dohányzásról. Alig egy hónap alatt megszabadulhat a függőségtől!