Használati útmutató NicoZero

NicoZero használati utasítás

hogyan használható a NicoZero a dohányzásról való leszokáshoz

A spray-t naponta legalább háromszor kell használni étkezés után, valamint olyan esetekben, amikor nehéz megbirkózni a cigaretta elszívásának vágyával. A kúra 1 hónap. Az első fogadásoktól kezdve terápiás hatás érezhető: csökken a cigaretta fizikai igénye. A dohányzás utáni vágy napról napra csökken. A tanfolyam elvégzése után megfeledkezhet a nikotin-függőségről.

Hogyan kell használni a NicoZero-t, ha gyorsan szeretne leszokni a dohányzásról? Vigye az üveget a nyitott szájához. Adagoló segítségével injektálja a hatóanyagot a szájüregbe. Vigyázzon, hogy az emulzió ne kerüljön az ajkakra vagy a légzőrendszerbe. Ne nyelje a nyálat az első másodpercekben - ez javítja az eredményt.

Javasoljuk, hogy szigorúan kövesse a csomagoláson található utasításokat és a gyártó további ajánlásait. Kerülje a kábítószer-túladagolást abban a reményben, hogy a gyógyító hatás hamarabb bekövetkezik.

Olvasmányok

A

NicoZero Spray a nikotin-függőség kezelésében alkalmazható, különféle stádiumokban. A gyógyszer megakadályozza a dohányzási vágyat és csökkenti az elvonási tüneteket. Ez a dohányzás biztonságos alternatívája, és felhasználható a napi nikotin adag csökkentésének támogatására.

Ellenjavallatok

A NicoZero spray olyan természetes összetevőket tartalmaz, amelyek nem okoznak mellékhatásokat, és a szervezet jól tolerálja őket. Az ellenjavallatok túlérzékenységek a nikotinnal vagy a gyógyszer más összetevőivel és a gyermekekkel (18 éves korig) szemben. A gyógyszer terhesség alatt történő alkalmazását csak orvosával folytatott konzultációt követően szabad elkezdeni abban az esetben, ha egy nőnek nikotinpótló kezelést írnak elő. A NicoZero a klinikai vizsgálatok minden szakaszát átment egy laboratóriumi környezetben Magyarországon.